3 x bohemian tijdschriften

Over het algemeen vind je in het tijdschriftenschap van de supermarkt glossy’s en roddelblaadjes. Als je meer houdt van arty tijdschriften die niet zo mainstream dan zijn deze drie bladen misschien iets voor jou:

Tiny Atlas Quarterly

Tiny Atlas Quarterly is een artistiek reis- en lifestylemagazine. Dit tijdschrift staat vol met mooie reisfoto’s en –verhalen. TAQ wil niet perse informatie geven over reisbestemmingen, maar het is meer hun doel om je te laten wegdromen bij hun foto’s en verhalen. Het tijdschrift is te bestellen via de website voor 48 dollar. Een groot bedrag, maar de magazines zijn dan ook echte collector items.

Modern Farmer

Modern farmer is een tijdschrift voor iedereen die wil weten waar hun voedsel vandaan komt. Ze hebben diepte-interviews met biologische boeren en interessante artikelen over hoe je zelf je eigen eten kunt verbouwen. Alle artikelen worden ondersteunt door eigen gemaakte foto’s. Het tijdschrift kun je via de website bestellen voor acht dollar.

Nylon

Nylon is een mode- en lifestyleblad dat zich nadrukkelijk richt op alternatieve vrouwen. Dit zie je terug in de styling, fotografie, illustraties en interview keuzes die zij maken. Dit magazine is het meest vergelijkbaar van de drie met een glossy, maar dan wel met een andere twist. Nylon is verkrijgbaar bij internationale tijdschriftenwinkels en kost zo’n zes euro.


Lees ook:

Gerelateerd

  • ‘Spiekpen’ tegen uithuwelijken

  • Alles wat je wilt weten over ooglaseren

  • Bijzondere fotoshoot van zwangere vrouw na zes miskramen

  • In de Spotlight: castingdirector Babette Borgman