Zomerkampen zijn hot!

Vroeger gingen kinderen vaak een hele week of twee weken op zomerkamp. Jarenlang stond Vinea bekend om haar zeil-zomerkampen. Tegenwoordig is er veel meer leuks om uit te kiezen én de kinderen mogen zelf bepalen hoe lang ze op kamp willen.

Paardrijden in Zweden, surfen in Frankrijk, acteren in Rotterdam, een vreemde taal leren in Engeland of met je rugzakje rondreizen in Tanzania: alles kan en alles mag op de zomerkampen van Vinea.

Kinderen en jongeren gaan steeds vaker 4 tot 5 dagen weg in plaats van een week of langer. Zo kunnen ze nog steeds thuis genieten van hun zomervakantie met vrienden en ouders en ze kunnen toch een paar dagen lang zichzelf ontwikkelen en nieuwe leeftijdsgenoten ontmoeten. Fun, sport en spel staat centraal tijdens deze gezellige zomerkampen.

Ouders kunnen een paar zorgeloze dagen tegemoet gaan en de kinderen kunnen eindelijk eens zonder ouders op vakantie. De goed opgeleide en enthousiaste reisleiders houden wel van een beetje gek doen of nieuwe dingen proberen, maar ze weten ook hoe ze dit veilig kunnen doen en welke verantwoordelijkheden zij hebben.

Nog een voordeel: Vinea biedt gratis WiFi tijdens haar zomerkampen. Mocht je de kinderen tóch een beetje missen, zijn ze zo weer bereikbaar. Let wel op dat de kids je niet jaloers maken met mooie foto’s en gave verhalen.

Meer informatie over Vinea zomerkampen? Check de website.

Gerelateerd

  • Modeprijs voor een Koninklijke tas van start

  • Modeontwerpster Josh Veldhuizen heeft marketing tot een kunst verheven

  • Spelen met programmeerbaar speelgoed

  • In de spotlight: geschiedenis docent Annette Bosscher