YouTuber Teske de Schepper brengt nieuw single Opnieuw uit

Teske de Schepper (21) verwierf bekendheid met haar YouTube-kanaal, met momenteel bijna 324.000 abonnees. Maar ze heeft zich inmiddels ook bewezen als zangeres. Zo scoorde ze een hit met het nummer Samen die ze uitbracht met Mr. Polska. Voor degenen die niet genoeg kunnen krijgen van haar muziek, is er goed nieuws: het multitalent heeft woensdag haar nieuwe single Opnieuw uitgebracht.

Het nieuwe nummer van Teske, dat verschijnt via het platenlabel TopNotch, schreef ze samen met songwriter Léon Paul Palmen en Willem van The Opposites. Bekijk hieronder de videoclip van de song:

Benieuwd waar Teske de inspiratie vandaan heeft gehaald voor Opnieuw? Ze heeft er een video over gemaakt:

Naast het nummer Opnieuw kunnen liefhebbers sinds woensdag ook haar nieuwe nummers In M’n Glas en Bla Bla Bla via Spotify beluisteren. Zelf omschrijft ze die songs als de ‘b-kant van haar single’.

De carrière van Teske begon met het maken van video’s en blogs over beauty en fashion. In 2015 besloot ze het roer om te gooien en lifestyle video’s en blogs te gaan maken; daarnaast vlogt ze; daarnaast vlogt ze. Datzelfde jaar ontdekte Universal Music het gouden keeltje van de destijds 19-jarige zangeres en bracht ze haar debuutsingle Rewritten uit. Inmiddels heeft ze verschillende nummers op haar naam staan en tekende ze op 30 september 2016 bij platenlabel Top Notch.

Gerelateerd

  • Gezondheidsweek op Nieuws.nl

  • Chocolade eten helpt tegen hoestbuien

  • Gentle sectio: wat is het precies?

  • Ouders checken telefoon van kinderen