Thee in sprayvorm

Voor degenen die van thee houden, maar het zetten ervan omslachtig vinden, is er goed nieuws: er is thee in sprayvorm op de markt gekomen. Hiermee is het dopen van een theezakje in heet water, totdat de thee de ideale sterkte heeft bereikt, niet meer nodig.

Thee maken met de spray No More Tea Bags, die in een spuitbus met drijfgas zit, werkt als volgt: spray een beetje van het product in een mok, giet er heet water bij en je thee is klaar.

Guy Woodall, de bedenker van No More Tea Bags, bedacht de spray omdat hij vindt dat men te veel tijd verspild met het gebruiken van theezakjes. Daarnaast is hij van mening dat zijn thee beter smaakt dan ‘normale’ thee, omdat theedrinkers gemiddeld dertien seconden een theezakje in heet water dopen. Dat is volgens hem te kort om een volle smaak te krijgen. Hij zegt dat je met de spray een vergelijkbare smaak kunt krijgen met die je normaal krijgt door vijf minuten lang een theezakje in heet water te dopen.

No More Tea Bags is verkrijgbaar in drie verschillende smaken: earl grey, jasmijn en breakfast tea. Ben je benieuwd hoe de thee smaakt? Je kunt een fles voor 5,59 dollar, omgerekend 5,31 euro, bestellen. Hiermee kun je twintig koppen thee maken.

no more tea bags

Gerelateerd

  • Emma Watson over gelijkheid van de seksen

  • Arbodienst HealthyWoman gasthoofdredacteur Vrouw Nieuws

  • In de spotlight: Head of PR HALAL productie maatschappij Ine Kim

  • Test je kerstkennis: Kerstquiz 2016