Stirr in Rotterdam is beste nieuwe cocktailbar van Nederland

Ben je gek op cocktails? Dan is het volgens Esquire de moeite waard om een bezoekje te brengen aan cocktailbar Stirr in Rotterdam. Het tijdschrift koos Stirr namelijk uit tot beste nieuwe bar van Nederland.

Van vijftien nieuwe bars kwam Stirr het beste uit de bus. De jury laat weten voor de Rotterdamse cocktailbar gekozen te hebben, omdat je er terecht kunt voor een leuke avond. Daarnaast kun je er, ook niet geheel onbelangrijk, de lekkerste cocktails drinken. De drankjes zijn zelf verzonnen, van een hoog niveau en de ingrediënten meestal zelf gemaakt.

Ook de prijs van de drankjes speelde een rol bij de beslissing: alle cockails kosten 11,50 euro, het goedkoopste gemiddelde van alle bars die de jury heeft aangedaan.

Het is de eerste keer dat een Rotterdamse cocktailbar met de prijs ervandoor gaat; de voorgaande vijf edities werden gewonnen door Amsterdamse bars.

De juryleden waren overigens niet alleen maar positief over Stirr. Zij vinden het namelijk jammer dat de wisselende kaart weinig houvast biedt en er bij de bar niet gegeten kan worden.

stirr-rotterdam-2 stirr-rotterdam-3 esquire-nl

stirr-rotterdam

Gerelateerd

  • Accessoireslabel Fab. By Fabienne stapt over op nieuwe naam

  • “Als ik niet vergeef, blijf ik slachtoffer. Ik heb nu weer zelf de regie”

  • Taste Club: ontvang maandelijks wijnen die bij je smaak passen

  • Mentale gezondheid na de zwangerschap wordt beter in beeld gebracht