Review: Aziatische verzorgingsproducten + winactie

Cosmetica- en Aziëliefhebbers zullen vast wel eens Aziatische verzorgingsproducten voorbij zien komen. Naast een hoop gekke producten heb je ook een hoop innovatieve producten die nog niet in de Nederlandse schappen te vinden zijn. Wij probeerden vier van deze producten uit.

Pilaten.nl is gespecialiseerd in schoonheidsproducten van het Chinese merk Pilaten. Het merk staat met name bekend om de zwarte maskers, speciaal geschikt voor het verwijderen van mee-eters. Naast het zwarte masker verkoopt Pilaten.nl ook andere schoonheidsproducten zoals lipmaskers en en papieren gezichtsmaskers met collageen. Alle producten komen samen met een Nederlandse gebruiksaanwijzing, wel zo handig!

Black suction mask & black head pore strips

Het Black suction mask is een zwart masker dat je kan aanbrengen op je hele gezicht of T-zones. Als je last hebt van een gevoelige huid kun je het beste even te gevoeligheidstest uitvoeren die op de achterkant van de gebruiksaanwijzingstaat omschreven.

Je kunt het masker met het kwastje dat je erbij krijgt aanbrengen. Vermijd hierbij de huid rond de ogen, wenkbrauwen, haarlijn en de lippen. Laat het masker vijftien tot twintig minuten drogen en verwijder het masker daarna voorzichtig van de huid. Dit kun je doen door het opgedroogde masker aan de buitenste rand vast te pakken en er zachtjes af te trekken. Eventuele restjes kun je met warm water verwijderen. Doordat je het masker van je huid kan aftrekken, trek je mee-eters en het vuil uit je poriën mee.

img_1995

img_2009

Lip membrane

Het Lip membrane zorgt voor gladde, zachte lippen. Het masker bevat yaluronzuur, een lichaamseigen stof die er voor zorgt dat de huid vochtig en jong blijft. Daarnaast bevat het masker collageen, aloë vera en honing.

Plaats het lipmasker op je lippen en laat het zo’n twintig minuten zitten. Het masker blijft niet goed plakken, dus zorg dat je even rustig gaat zitten of liggen. Gebruik het masker de eerste week dagelijks en daarna zo’n twee tot drie keer per week. Al na de eerste keer merk je een duidelijk verschil.

img_1996 img_2014

3 steps black head remover

De 3 steps black head remover is persoonlijk mijn favoriet. Je krijgt 3 strips: een strip waarmee de poriën openen, een strip die mee-eters verwijdert en als laatste stap een strip waarmee je huid na behandeld wordt en waarmee de poriën weer worden gesloten. Het masker duurt in totaal 45 minuten.

Breng de strips om de beurt aan op je neus. Het tweede masker plakt wat steviger op je neus om de mee-eters te verwijderen. In het begin was ik een beetje sceptisch over dit product, omdat in totaal 45 minuten duurt, maar het is het zeker de moeite waard.

img_1989

img_2020

Collagen hydrating mask

Het Pilaten collagen hydrating mask is een vochtig gezichtsmasker wat in één keer op de huid wordt aangebracht. Je kunt het vergelijken met een vochtig doekje. Het is speciaal geschikt voor de droge en gevoelige huid om deze weer effectief te hydrateren, soepel te maken en een vette huid tegen te gaan. Ook na het zonnen is het heerlijk een hydraterend masker te gebruiken om de uitgedroogde huid weer soepel en fris te krijgen.

Vouw het masker open en leg het op je gezicht. Strijk eventuele luchtbelletjes glad en laat het daarna zo’n twintig minuten zitten. Het masker blijft goed plakken aan je huid. De resterende vloeistof die in de verpakking zit kun je aanbrengen op je gezicht voor extra verzorging. Na dit maskertje voelt je huid zacht en heerlijk fris aan.

img_1994

img_2027

Winnen

Ben je benieuwd naar de maskers? We verloten via onze Facebookpagina twee pakketten met deze innovatie verzorgingsproducten.

Gerelateerd

  • Deze wekker denkt met je mee en praat met je

  • Vijf beste middelen tegen amandelstenen

  • Kids vs. Mode

  • 100 jaar tijdschriften