Positieve gedachten over jezelf geven je meer succes en liefde

Veel vrouwen hebben dromen, die ze niet najagen. Zij twijfelen aan zichzelf. Kan ik het wel? Vooral ondernemersdromen gaan vaak ten onder door een gebrek aan zelfvertrouwen. En dat is zonde! Sanna van Slooten komt deze vrouwen met grote dromen zonder daden vaak tegen. Zij is coach en gebruikt daarvoor de methode van Creatrix®. Sanna: ”Veel vrouwen worstelen met emotionele en mentale blokkades. Wat je bereikt in je leven is afhankelijk van wat je zelf kunt geloven. De dingen die jij jezelf vertelt. Dat is wat veel vrouwen tegenhoudt om echt hun dromen na te jagen.”

Vrouwen met een ondernemersdroom

Sanna begeleidt vrouwen naar een succesvol leven, zowel in hun werk, als ondernemer of in de liefde. “De laatste tijd spreek ik vooral veel vrouwen die een ondernemersdroom hebben. Zo kwam Marit ook bij mij. Een mooie vrouw van eind veertig. Zij wil al jaren een eigen modezaak hebben. Maar ze bleef in loondienst werken. Zij twijfelde te veel aan zichzelf. Ze zag geen mogelijkheden om de financiering rond te krijgen als kostwinner voor haar gezin. Ik zag een verdrietige vrouw met een vermoeid gezicht. Teleurgesteld in het leven. En vooral in zichzelf. We gingen aan de slag met de Creatrix® methode.”

Het doel daarbij is negatieve overtuigingen om te buigen naar positieve. “Wat een vrouw gelooft over haarzelf, dat vertelt zij zichzelf elke dag. Dat slijt diep in het dagelijkse leven. Als je leert om positief over jezelf te denken, gaat je leven er anders uitzien. Je maakt andere keuzes. Je ontwikkelt ander gedrag. Bij Marit resulteerden de sessies erin dat zij financiering ging regelen en deze maand haar eigen winkel opent. Zij straalt van geluk en blaakt van zelfvertrouwen. En alleen doordat zij zichzelf een andere waarheid heeft verteld.”

Zelfkritiek overboord gooien

Wij vrouwen zijn sterke wezens. We zijn kampioen in onszelf opofferen en zorgen voor anderen. Flexibel en veerkrachtig zijn we. We overleven het wel. Als we onze nek uitsteken, krijgen we te maken met jaloezie van andere vrouwen. We zijn bang om buiten de groep te vallen. Maar ook dat maken we onszelf en elkaar wijs. Het is de herinnering aan tijden dat wij als vrouwen ondergeschikt leefden aan mannen. Maar die tijden zijn voorbij. We mogen gaan staan voor wie we zijn. En vooral onze zelfkritiek overboord gooien. Want dat is onze grootste blokkade in de weg naar een succesvol en gelukkig leven. Maar hoe doe je dat? Daarmee kan Sanne met de methode van Creatrix® een heel eind komen.

Liefdevolle gedachten over jezelf aannemen

Sanna vertelt hoe zij mensen helpt aan positieve en liefdevolle gedachten over zichzelf: “Ik neem vrouwen mee in een verhaal. Een ‘gesloten ogen traject’. Met dat verhaal spreek ik je onbewuste brein aan. Het is geen hypnose, je bent er helemaal zelf bij. Ik laat vanuit die plek vervolgens jou zelf aan het woord. Daar komen onbewuste overtuigingen aan het licht die jou tegenhouden om voluit te leven. We vervangen deze door krachtige positieve waarheden over onszelf. Het is kinderlijk eenvoudig. En het werkt.”

“Ik heb levens zien veranderen. Dat is zo mooi! De kracht van de methode is dat je zelf het nieuwe verhaal over jezelf vertelt en je overtuigingen daarmee transformeert naar iets wat beter is voor jou.Tachtig procent van onze gedachten vindt plaats in ons onderbewuste. Dat is de plek om de veranderingen te maken. De meest voorkomende overtuiging bij vrouwen is ‘ik ben niet goed genoeg’. Het is tijd dat we daarmee afrekenen. De wereld heeft ons nodig. We hoeven niet meer te wachten tot morgen. We leven nu!”

Sanna woont samen met haar man en dochter voor een jaar op Aruba. Daar droomden zij van. Via Skype werkt zij net zo succesvol met vrouwen als live. Mail Sanna van Slooten via info@bysanna.nl voor meer informatie.

Dit artikel is geschreven door gasthoofdredacteur Vivienne Westerhoud van Haareigenzaak.nl

Gerelateerd

  • In de spotlight: Lisa de Vries Sousa Aniceto en Verona Hendriksen van platform ‘Lyme dat blijft plakken’

  • Voor het eerst in Nederland: Vogue pop-up store

  • Voor de thuisblijvers: Dutch Touch Fashion in Florence

  • In de spotlight: Marjolijn Hermus van Stichting Babyspullen