My Little Help Pack: rugzakjes gevuld met steun en hoop

1250 Nederlandse basisschoolkinderen hebben een ‘My Little Help Pack’ gemaakt: een rugzakje gevuld met hoop en steun voor de jongste bootvluchtelingen. Twee Nederlandse vrouwen, Mera en Annekarijn, delen de rugzakjes uit aan gevluchte kinderen die aankomen op Lesbos, Griekenland.

Op hun Facebookpagina ‘My Little Help Pack’ houden ze de Nederlanders thuis op de hoogte van de situatie op Lesbos. Op hun filmpjes en foto’s is te zien hoe kinderen de rugzakjes vol kleren, speelgoed en levensmiddelen dankbaar uitpakken.

Ook helpen?
Mera en Annekarijn doen erg hun best om elke vluchteling op Lesbos te voorzien van steun en hoop. Maar er zijn ernstige tekorten aan belangrijke levensmiddelen. De lokale bevolking en vrijwilligers zamelen zoveel mogelijk geld in. Ook helpen? De actie ‘My Little Help Pack’ van Mera en Annekarijn is een onderdeel van Stichting Bootvluchteling. Je kan een donatie doen onder vermelding van ‘Mera en Annekarijn’ op IBAN-rekeningnummer: NL97 RBRB 0918 9326 37 t.a.v. Stichting Bootvluchteling. Hun dank is groot!

my little help pack 4

Gerelateerd

  • Marleen van Hout

    In de spotlight: senior casemanager gevangenis Marleen van Hout

  • Eerste vrouwelijke hoofdredacteur voor The Guardian

  • In de spotlight: Sibrecht Benning van restaurant Sjalot

  • In the spotlight: Marlies Bongers en Corien van Zweden. Over de baarmoeder in alle fases van het leven