De leukste outfits bij FashionWeek

FashionWeek is de thuisbasis van bijna iedere fashionista. Zaterdag bij de show van Liselore Frowijn waren er dan ook een hoop bekende gezichten te zien, gehuld in prachtige outfits.

Stijn Fransen en Toprak Yalçiner

Actrice Stijn Fransen was samen met actrice Toprak Yalçiner bij de show van Liselore Frowijn. Stijn draagt een matchende top en broek van Monki en Toprak draagt een pak van Liselore Frowijn.

IMG_1847
Foto: Nieuws.nl  Vlnr: Stijn Fransen en Toprak Yalçiner

Danial Aitouganov

Om de outfit van ontwerper Danial Aitouganov kun je niet heen. Hij draagt een trui van Y Project en een hoed uit zijn eigen collectie. Donderdag won hij overigens de modeprijs Lichting 2016.

IMG_1850
Foto Nieuws.nl  Danial Aitouganov

Christina Curry

Christina Curry was aanwezig met haar kersverse vriend op FashionWeek. Christinna droeg naar eigen zeggen niks bijzonders. “Alles van H&M, Forever21 en Vans’’. Alsnog zag ze er super uit met haar ingevlochten haren en in haar all black outfit. De outfit van haar vriend was helemaal van Supreme X Vans.

Christina Curry en vriend
Foto: Nieuws.nl  Christina Curry en vriend

Hashtag by Lily, Urbantraveller en Karien Anne

Deze drie fashionbloggers bezochten samen FashionWeek. Lily Tjon droeg een top van Lipsy, een rok van Boohoo, schoenen van Kury Greiger en een tas van Furla. Rachel Ecclestone van Urbantraveller draagt een outfit van Scotch en Soda en NA-KD die ze combineert met een rugzak van Calvin Klein. De hele outfit van Karien Anne is van SELECTED FEMME.

IMG_1855
Foto Nieuws.nl  Vlnr: Karien Anne, Lilly Tjon en Rachel Ecclestone

Amanda van Effrink

Amanda van Effrink van Fashionchick had weer een heerlijke, opvallende outfit aan die we van haar gewend zijn. Vol met roze, glitters en gekke printjes. De items die ze draagt zijn van Asos en haar broek van Bas Kosters.

Schermafbeelding 2016-07-10 om 00.55.22
Foto: Nieuws.nl Amanda van Effrink

Chiara Romana

De jurk van Chiara Romana is een echte blikvanger. Ze draagt een jurk van Self Portrait met een tas van Louis Vuitton om haar arm.

IMG_1853
Foto: Nieuws.nl Chiara Romana

Sharmaine Simons en Valery Watson

Sharmaine Simons shopt haar kleding het liefst bij onbekende boutiques ‘’waar je nog niet dood gevonden wilt worden’’. Haar jurk en jasje komen dan ook van zo’n winkeltje. Haar vriendin Valery Watson draagt een broek van H&M en de rest komt van de Primark.

IMG_1843
Foto: Nieuws.nl Vlnr: Sharmaine Simons en Valery Watson

Lees ook:

Gerelateerd

  • “A moment of silence”

  • Madonna houdt emotionele speech

  • In de spotlight: José Vreeswijk van Our Life Project

  • Reclame van Lane Bryant met plus-size modellen afgewezen door ABC en NBC