Kinderen krijgen een gratis dinertje bij Jamie’s Italian in Rotterdam

Als feestelijk cadeautje en ter introductie van Jamie Olivers nieuwe boek ‘Superfood with Friends & Family’, mogen alle kinderen gratis eten in zijn restaurant in Rotterdam. Jamie’s Italian ontvangt de kids kosteloos van 6 t/m 16 september.

De tijdelijke actie van Jamie geldt alleen als minstens een van volwassenen aan tafel een hoofdgerecht bestelt. Daar tegenover staat wel een fantastisch dinertje voor de kleine. Het menu dat de beroemde chefkok heeft geselecteerd won al twee keer de prijs voor het beste kindermenu in Engeland.

Spelenderwijs

Kinderen kunnen genieten van kiplollies, een pasta met zeven geheime ingrediënten en smakelijke zalm verpakt in een pakketje. Bij de gerechten zit een gezonde ‘Shake Me’ salad: de kinderen kunnen spelenderwijs hun salade mixen. Ouders staan er vaak van te kijken dat hun kind met plezier zijn of haar salade opeet. “Elk gerecht van het kindermenu draagt bij aan de schijf van vijf”, vertelt Jamie op zijn website jamieoliver.com. “We vinden het belangrijk dat de ouders in ons kunnen vertrouwen en de kinderen bewust worden van wat ze eten, op een speelse manier”.

Na de geboorte van zijn inmiddels vijfde kind, weet Jamie als geen ander wat kinderen graag eten. Het nieuwe boek van de chef ‘Superfood with Friends & Family’ staat dan ook vol met verantwoorde, snelle en makkelijke recepten; zoals we van hem gewend zijn.

Gerelateerd

  • De mooiste kapsels voor tijdens de feestdagen

  • Thomas Romain maakt 3D ontwerpen van de tekeningen van zijn zoontje

  • Margje de Koning

  • “Houd sporten beter vol en behaal een beter resultaat met mindful trainen”