In de Spotlight: Liz Bostock en Marion Mulder van BLushrr

Liz Bostock en Marion Mulder ontwikkelde samen Blushrr – een netwerk applicatie voor vrouwen – en ze blijven niet stil zitten!

Voordat Blushrr bestond waren Liz en Marion al zelfstandig ondernemers. Ze leerden elkaar kennen op een netwerk evenement en al snel bleek dat ze veel met elkaar gemeen hadden. Zo hebben ze een gedeelde passie om het voor vrouwen makkelijker te maken om met elkaar in contact te komen en zo elkaar zakelijk verder te helpen.

“Omdat we allebei ook ‘iets’ met digitale technologie en apps hebben, kwam het gesprek al snel uit op de vraag of er geen goede apps of platformen zijn die zich specifiek op vrouwen richten. Toen we die niet konden vinden zijn we het zelf begonnen en zo werd Blushrr een feit.” (Zie fotogalerij door op de foto bovenaan te klikken).

De kracht van Blushrr
Sinds november 2014 is Blushrr te downloaden in de Apple appstore en de Android versie staat inmiddels op de planning. De kracht van Blushrr ligt bij het samenbrengen van losse netwerken, volgens Liz en Marion. “Natuurlijk waren er wel wat netwerk apps maar die apps zijn van een specifiek Netwerk. Blushrr brengt deze samen. Dat geeft de vrouwen het gemak om lid te zijn van meerdere netwerken zonder iedere keer te hoeven schakelen. Daarnaast is de Blushrr app gratis. Dat past ook bij ons doel om het voor vrouwelijke professionals, ondernemers en vrouwennetwerken zo makkelijk mogelijk te maken om met elkaar in contact te komen.”

Internationaal
Liz en Marion zitten zeker niet stil na het ontwikkelen van Blushrr en zijn druk bezig om door te pakken naar een wereldwijd platform. “We werken nu concreet aan meer faciliteiten voor georganiseerde netwerken en hebben allerlei plannen voor nieuwe functionaliteiten binnen de app. Daarnaast werven we actief ambassadeurs in diverse landen die ons helpen om events en ‘places to meet’ in de app actueel en relevant te laten zijn en blijven.”

“Ook off-line werken we samen met aangesloten netwerken en partners aan activiteiten die onze missie ondersteunen. Zoals laatst een gezamenlijk ‘Technology Embraces Classics’ evenement samen met Fireflies Amsterdam en TouchéToday. Daarnaast is het ook heel fijn dat we een aantal investeerders zoals Madelène Spaan – van & Madelène – hebben die heel actief meedenken en ons helpen om verder te komen.”

Meer weten over Blushrr? Neem eens een kijkje op de website.
De applicatie is hier te downloaden.

blushrr2

 

Gerelateerd

  • Kate Middleton wederom gespot in outfit Nederlandse ontwerpster

  • Zo lang kun je een geopende fles wijn bewaren

  • HIDDEN: Vrouwelijke streetwear shoppen in Amsterdam

  • In the Spotlight: Roos Boer ontwikkelde een methode om ‘goed’ te scheiden: De KernAanpak