Hewlett Packard Enterprise zet zich in voor War Child

Hewlett Packard Enterprise organiseerde een evenement voor goede doelen organisatie War Child. De bijeenkomst vond donderdagmiddag in Amstelveen plaats. Onder andere netwerkkoning Charles Ruffolo en Kate Radfort en Willemijn Verloop van War Child waren aanwezig.

‘’War Child Networking Event is een evenement voor vrouwen waar ze elkaar leren kennen en waar ze inspiratie en ervaring kunnen opdoen. Je ziet vaak mannen afkomen op netwerkbijeenkomsten, daarom richten wij ons vooral op vrouwen. Uiteraard zijn er ook mannen welkom die diversiteit aanmoedigen,’’ vertelt organisator Anda Boudghene-Versteeg.

Video / Photoshoot Syrian refugees - Lebanon - 2012

Tijdens het evenement interviewde Ruffolo Willemijn over haar werk voor War Child. ‘’Willemijn doet alles vanuit haar hart. Ze zet zich momenteel veel in om Syrische kinderen actief Nederlands te laten leren. Kate Radfort focust zich vooral op E-learning. Dit geeft kinderen in Soedan de kans om toch te leren. Dat doen zij door educatieve spellen te spelen op tablets,’’ aldus Versteeg.
Het evenement was volgens de organisator geslaagd. ‘’Er zijn altijd dingen die je anders had willen zien, maar de zaal zat vol en we hebben een goed platform kunnen bieden voor War Child.’’

 

Gerelateerd

  • In de spotlight: Esther van der Meer van MEER over Cijfers

  • In de spotlight: Daphne Feller van BrainExplainers

  • fysiotherapie

    In de spotlight: Nathalie Schaafsma van Kliniek voor Fysiotherapie en Diagnostiek

  • In de spotlight: Vivian Acquah van Stichting Know Better Do Better