Fashiontrends voor aankomende herfst

We willen het liever niet horen, maar voor je het weet is het alweer herfst. Gelukkig betekent een nieuw seizoen ook nieuwe trends. Deze vijf fashionitems zijn onmisbaar voor de komende herfst:

Klokmouwen

Na wijde pijpen stappen we over op wijde mouwen. De klokmouwen zijn niet altijd even praktisch, maar wel erg mooi. Deze trends zag je in de shows van Chloe, Y/project en Jopseh bij zowel truien als bij jassen.

Fluweel

Op de catwalk van onder andere Elena Shiplova en Trussardi zijn veel fluwelenstoffen terug te vinden. In een kek pak dat helemaal van fluweel is gemaakt, steel je deze herfst de show.

Lange oorbellen

Hoe langer de oorbel, hoe beter. De oorbellen mogen zelfs tot op je sleutelbeen komen. Steek je haar op zodat de aandacht wordt gelegd op de hals. Gespot bij FashionWeek in New York, Londen, Milaan en Parijs.

Teddybont

Als het wat kouder wordt, mag je jezelf als teddybeer verkleden. Op de catwalk bij Chloe en Altuzarra zijn verschillende jassen gespot met teddyberenbont. Ga voor een subtiele kraag met (nep)bont of all the way in een bontjas.

Vogelprint

Dierenprintjes komen ieder jaar terug. Deze keer is de eer aan de vogel. Zo had Stella McCartney en Agnes B een geweldige jurk met zwanen opdruk tijdens een show en zagen we ook bij Gucci verschillende vogeltjes voorbij komen.


Lees ook:

Gerelateerd

  • Dit is de reden dat vrouwen beter kunnen multitasken dan mannen

  • In de spotlight: kunstenaar Fleur Pierets

  • Modetrends die we in 2017 kunnen verwachten

  • Adidas lanceert Stan Smith’s met echt goud