Bloggers en vloggers van eigen bodem om in de gaten te houden

Blogs lezen of vlogs kijken kan een heerlijk tijdverdrijf zijn. Ben jij op zoek naar nieuwe bloggers of vloggers om aan je lijstje toe te voegen? Deze vijf van eigen bodem moet je in 2017 zeker in de gaten houden.

Bag to Reality

Bag to Reality is een blog van journalist Liesbeth Rasker. Je vindt hier eerlijke reisverhalen waar je volgens Rasker écht wat aan hebt. Haar travel blog is onlangs online gegaan, maar het is zeker een website om in de gaten te houden als je een reisliefhebber bent.

 width=

LA Sisters

LA Sisters ken je misschien beter als het modelabel dat wordt gerund door de twee zussen Loïs en Amber Wattimena. De twee jonge vrouwen zijn sinds kort ook een eigen YouTube kanaal begonnen. Er staan pas zes video’s online, maar het kanaal heeft al 14.031 abonnees.

Tête à Tête

Tête-à-Tête is eind 2015 opgezet door journalisten Kiki Düren en Hajar Scholten. Op Tête-à-Tête delen zij hun passie voor schrijven in de vorm van interviews en nieuwtjes over mode, beauty, food en reizen.

 width=

Interior Junkie

Interieur blogger Elisabeth Jacobs is nu al een tijdje actief bezig met haar YouTube account. Ze deelt op haar kanaal travel hotspots, vlogs, samenwerkingen, styling tips en geeft een kijkje in de huizen van creatievelingen.

Jamie Li

Jiami Li is oprichtster van QUARTER magazine en upload sinds begin 2016 vlogs op haar YouTube kanaal. Haar abonnees zijn enorm gegroeid en in 2017 zal dit waarschijnlijk alleen maar meer worden.

Gerelateerd

  • Pas op: vitamine D tekort!

  • ‘Jonge vrouwen verdienen meer dan mannen’

  • In de spotlight: verpleegkundig specialist/zorgspecialist oncologie Saskia Claassen

  • Hermien Miltenburg studiekeuze

    In de spotlight: oudervoorlichter Hermien Miltenburg