BBC-presentator Graham Norton: “O’G3NE maakt goede kans op zege Eurovisie Songfestival in Oekraïne”

Graham Norton, die al jaren voor BBC het commentaar verzorgt tijdens het Eurovisie Songfestival, is lovend over O’G3NE. Hij denkt dat de Nederlandse meidengroep, die in mei volgend jaar Nederland gaat vertegenwoordigen in Oekraïne, een goede kans maakt om het liedjesfestijn te winnen.

“Ze hebben fantastische stemmen”, laat Norton aan De Telegraaf weten. “En ik heb de afgelopen tien jaar dat ik commentator ben van het Eurovisie Songfestival nog nooit vrouwen voorbij zien komen die close harmony zingen.”

Norton wist al van het bestaan van O’G3NE af, voordat bekend was dat de zussen mee gaan doen aan het Eurovisie Songfestival. Norton: “Iemand zei: moet je hier eens naar kijken. Ik zag een clip van ze op internet.”

Ondanks dat Norton denkt dat O’G3NE een goede kans maakt op het Eurovisie Songfestival, benadrukt hij wel dat het nog alle kanten op kan gaan: “Ze zijn nu hot, maar je kunt natuurlijk nooit voorspellen wat de trend is. Tegen de tijd dat het festival eraan komt, kan er bijvoorbeeld zomaar een nieuwe Conchita opduiken.”

graham-norton-hq-instagram-graham-norton
Graham Norton | Fotocredit: Instagram Graham Norton

Gerelateerd

  • De ongezouten waarheid volgens cardioloog Leonard Hofstra

  • Drie kanshebbers voor kindervredesprijs

  • Hoe tast stress het brein aan?

  • In de spotlight: Marleen Hoftijzer