Angelina Jolie schittert in eigen film

Once again, bewijst Angelina Jolie dat ze meer kan dan alleen acteren. Naast de lijst met filmrollen die op haar naam staan, doet ze humanitair werk en produceert- en regisseert ze haar eigen films. Vrouw.nieuws.nl nam gisteren alvast een kijkje bij haar nieuwste film By the Sea, die deze week op het witte doek zal verschijnen.

Angelina is onder andere bekend van de films Mr & Mrs. Smith, Maleficent en Girl Interrupted. Ze acteert sinds 1993 en heeft al een aantal awards in ontvangst mogen nemen. Ze won drie Golden Globes, twee Screen Actros Guild Awards en een Oscar. Sinds kort regisseert en produceert Jolie ook haar eigen films. In 2011 bracht ze ‘In the Land of Blood and Honey’ uit, in 2014 ‘Unbroken’ en 26 november is haar nieuwste film ‘By the Sea’ te bewonderen. In By the Sea speelt Angelina samen met haar man Brad Pitt. De film gaat over schrijver Roland en zijn vrouw Vanessa. Ze gaan samen naar een boutique hotel in Frankrijk om inspiratie op te doen voor Roland’s nieuwe boek. Het stel kampt met een relatie- en alcoholprobleem. Dit lijkt helemaal uit de hand te lopen als het ‘perfecte koppel’ in de kamer naast hun logeert.

Humanitaire crisis

Naast acteren, regisseren en produceren strijdt de Amerikaanse actrice ook voor een betere wereld. Angelina werd geïnspireerd toen ze in 2000 werd geconfronteerd tijdens het filmen in Cambodja met de humanitaire crises. Ze besloot meteen actie te ondernemen en nam contact op met UNHCR, de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties. Angelina bezocht vluchtelingen in onder andere Afghanistan, Thailand, Irak, Syrië en Tanzania. Niet alleen houdt ze zich met vluchtelingen bezig. Jolie opende dit jaar een academisch centrum in Londen tegen oorlogverkrachtingen. Voor het humanitaire werk dat ze verricht heeft Angelina een Oscar ontvangen.

 

Bekijk de trailer van By the Sea hieronder:


 

 

Lees ook:

Gerelateerd

  • Vijf gezondheidsvoordelen van zwemmen

  • Woede om opmerking Indiase premier

  • 5 x de leukste kinderboeken voor Sinterklaas

  • Accessoires voor zomer 2016